Štýlový 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii

497/24, Makovického, Kopanice, Prievidza, okres Prievidza, Trenčiansky kraj, Západné Slovensko, 971 01, Slovensko
Predané
497/24, Makovického, Kopanice, Prievidza, okres Prievidza, Trenčiansky kraj, Západné Slovensko, 971 01, Slovensko

Video

Prehľad

  • Byt
  • Typ nehnuteľnosti
  • 3
  • Izby
  • 1
  • Kúpeľňa
  • 64
  • m2

Popis

Štýlový 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii s adresou Makovického , sídlisko Kopanice Prievidza

Kompletne zrekonštruovaný, štýlový 3 izbový byt o rozlohe 64 m2 na 1. poschodí 7 poschodového panelového bytu s loggiou. Umiestnenie na prvom poschodí v žiadnom prípade neznamená prízemie, úroveň je totiž značne nad úrovňou okolitého terénu, o 2 ramená schodiska, teda 1 celé podlažie.

Byt sa nachádza na skvelom rodinnom sídlisku Kopanice v Prievidzi, kde nájdete nielen kopec  zelene. Že je miesto skvelé by som kľudne mohla len tak hovoriť do vetra, ale to by som nemohla vychádzať vlastnej skúsenosti. Vyrastala som tu, žijem tu a za mňa je to ideálne miesto na bývanie nielen pre rodiny s deťmi.

Pokiaľ hľadáte byt, pravdepodobne sa chcete nasťahovať a ihneď fungovať, ideálne už zajtra. Pokiaľ máte vycibrený štýl, tak vitajte u VÁS DOMA.

Pohodlne sa usaďte a pozrite si video BYTU, ktorý máme na predaj práve v tejto lokalite, aby ste si mohli urobiť o ňom obraz ešte pred obhliadkou, posielam link na video:: https://www.youtube.com/watch?v=7XkdMhDVckg

 

Čo by ste mali o byte vedieť?

Rok 2013 – z pôvodného bytu zostali len priečky, a kde nič tu nič. Vás to našťastie minie, pretože sa nasťahujete do kompletne zrekonštruovaného bytu. Od tohto roku byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá začínala od plastových okien, cez kompletnú výmenu elektroinštalácie, vodoinštalácie, stierky, podlahy, interiérové dvere s obložkami, bezpečnostné dvere, murovaná samostatná kúpeľňa, stúpačky. V roku 2021 byt prešiel poslednou úpravou, kedy bol na vstupnej chodbe dobudovaný 2 metrový šatník/komora – priestor kde schováte nie len topánky ale kľudne aj kočík alebo bicykel. V tom istom období prešla svojou poslednou úpravou obývacia izba – designová kamenná dlažba na stene, znížené stropy. Na pár rokov máte teda postarané, na byt teda prakticky nemusíte ani siahnuť, má za sebou šetrne zachádzanie, ale pár detailov by to chcelo dotiahnuť. Rekonštrukcia neprebehla kšeftárským štýlom, majiteľ byt rekonštruoval pre seba a taktiež v ňom býva. Pretože sa rodina rozrástla ďalšieho člena máte možnosť ho vlastniť vy.

Dispozícia bytu a jeho vybavenie ?

V Prievidzských bytoch, taká klasika, vstúpite do bytu a máte veľkú nevyužitú chodbu, majiteľ využil potenciál tohto priestoru a vybudoval tu skoro 2 metrový šatník/ úložný priestor, kde sa okrem 100 párov topánok zmestí možno aj váš drahý bicykel. Po ľavej strane pri vstupe máme oddelenú kuchyňu s vlastným  výstupom na loggiu so zásuvnými plastovými dverami, čo šetrí priestor a zabezpečia komfortný vstup na loggiu. Neuveriteľná zachovalá nadčasová kuchynská linka, ktorá je vybavená spotrebičmi ( digestor s vlastným odsávaním, plynový sporák a el. rúra ), bude jedna z vecí, ktorá vás určite nadchne. Kuchyňa a obývacia izba sú orientované na východ do vnútrobloku bytového domu, ktoré je nepriechodné, a kde sa nachádza okrem parkovného státia aj plno zelene. Odstupová vzdialenosť medzi daľším bytovým domom je cca 50 metrov, takže si s nikým nebudete dívať do taniera. Pre úsporu mieste je vstup do obývacej izby riešený posuvnými dverami, najväčšia izba, ktorej prevedenie má svoj osobitý štýl, kamenná designová stena, znížené stropy, minimum nábytku, proste priestor kde sa budete cítiť nadčasovo. Po pravej strane máme ďalšie dve samostatné izby orientované na západ, obidve izby disponujú vstavanými skriňami. Veľký podiel na udržaní príjemnej teploty byte má mimo iného aj prítomnosť stromov, ktorými je dom obklopený.

Kúpeľňa s vaňou je od toalety oddelená. Stúpačky sú tiež po výmene.

Pre vašu športovú výbavu máme k dispozícii, okrem už spomenutého skoro 2 metrového priestoru/ šatníka , ktorý je priamo v byte, nachystanú pivnicu v suteréne bytového domu.

A čo bytový dom samotný ?

  • bytový dom je 7 poschodový, s  výťahom, zateplený, plastové vchodové dvere a rekonštrukciou prešla aj strecha.. Parkovanie je verejné pred a za bytovým domom. A že sa o bytový dom majitelia príkladne starajú, máte možnosť vidieť hneď pri vstupe do domu, predzáhradka

Správca bytového domu je spoločnosť OSBD.

Platby za služby spojené s bývaním má súčasná štvorčlenná rodina nadstavené na sumu 220,- Eur. Z toho fond opráv je 31,- Eur

Byt je k dispozícii ? aj ihneď

Po dohode s majiteľom je možné byt odovzdať komplet vybavený a zariadený.

A ešte pár slov k LOKALITE

Či už ste aktívny športovec, či si potrpíte na zelené prostredie a či chcete vybaviť všetko do 3 minút pešo. Adresa tohto bytu, ul. Makovického je priamo ideálna pre vás. Priamo cez cestu oproti bytovému domu máte

  • posilňovňa NORTH GYM
  • potraviny SUPER market COOP Jednota
  • lekáreň, lekára, zubára
  • kaviareň, reštaurácia
  • škôlku a školu

A že sa jedná o sídlisko plné zelene, podčiarkuje fakt že vzdušnou čiarou 300 metrou od bytového domu je mestský lesopark, s cyklotrasami, s detským ihriskom a s lesnými zvieratkami.

 

Odporúčanie makléra: Byt pôsobí nadčasovo. Kompletná rekonštrukcia bytu a jeho príkladné udržiavanie, vám zaručí že na pár rokov máte vystarané a na byt nemusíte takmer ani siahnuť ( s výnimkou doladenia pár prvkou). A to je najmä dnes, v dobe závratných cien materiálov, k nezaplateniu. Je ako na mieru ušitý pre mladý párik, proste niečo na osamostatnenie, pre trojčlennú rodinu alebo pre jednotlivca, ktorý hľadá kompromis medzi dvoj a trojizbovým bytom – väčší priestor a pekne zrekonštruovaný byt. Od štýlového prevedenia až po zaujímavé príslušenstvo, tu môžete získať dosť muziky za stále ešte rozumné peniaze.

 

Príďte si pozrieť tento Štýlový  byt. Som si istá, že sa vám bude páčiť minimálne tak, ako mne. Zavolajte mi, napíšte 0917 114 229 / galambosova@laresreality.sk určite sa vám ozvem a dohodneme si obhliadku.

 

  • Adresa Makovického 24
  • Mesto Prievidza
  • Štát/kraj Slovensko
  • PSČ 97101
  • Krajina Slovensko

Podrobnosti

Updated on 19 novembra, 2022 at 7:31 am
  • Rozloha: 64 m2
  • Izby: 3
  • Kúpeľňa: 1
  • Typ nehnuteľnosti: Byt

Podobné inzeráty

Compare listings

Compare
Ľudmila Galambošová
  • Ľudmila Galambošová